Üdvözöljük a Visit Vivi's Hungary weboldalán !

Kedves Élményekre Vágyók!

Cégünk fő célja Magyarország, a Kárpát-medence ékkövének bemutatása különböző programokon keresztül. Városnézés, dunai hajózás, parlamenti látogatás, autóversenyek, főzőversenyek, éjszakai fürdőzés, balatoni kirándulás - ezek mind szerepelnek listánkon!

A színes és tartalmas időtöltés mellett természetesen vendégeink elszállásolásáról is gondoskodunk, legyen szó fővárosi, vagy vidéki helyszínről!

Foglaljon online vagy telefonon, ismerje meg országunk több száz éves örökségét, épített és természeti kincseit!

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

A közös élményben bízva várjuk Önöket,

Bukovenszki Vivien

Sales Manager

Visit Vivi's Hungary

 

Visit Vivi's

Autós / Motoros teljesítménytúra

23800Ft

Pár évvel ezelőtt szerencsém volt több, autóklubok által megszervezett teljesítménytúrán részt venni, és teljesen elvarázsolt ez a világ. A tagok bajtársiassága, a jó hangulat, az izgalmas feladatok, és a végén a kellemes beszélgetés egy finom egytálétel mellett... meg kell mondanom, már az első alkalommal beleszerettem ezen rendezvényekbe. Később aztán szerencsém volt, és egyre többet segíthettem a szervezésben is... 

Ha nálatok is van olyan összeszokott csapat, akik szívesen részt vennének egy-egy ilyen teljesítménytúrában, csak éppen nincs ideje senkinek megszervezni, vagy éppen nem is tudod, hogy hogy vágj bele, itt a remek alkalom. Fordulj hozzánk bizalommal!