Üdvözöljük a Visit Vivi's Hungary weboldalán !

Kedves Élményekre Vágyók!

Cégünk fő célja Magyarország, a Kárpát-medence ékkövének bemutatása különböző programokon keresztül. Városnézés, dunai hajózás, parlamenti látogatás, autóversenyek, főzőversenyek, éjszakai fürdőzés, balatoni kirándulás - ezek mind szerepelnek listánkon!

A színes és tartalmas időtöltés mellett természetesen vendégeink elszállásolásáról is gondoskodunk, legyen szó fővárosi, vagy vidéki helyszínről!

Foglaljon online vagy telefonon, ismerje meg országunk több száz éves örökségét, épített és természeti kincseit!

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

A közös élményben bízva várjuk Önöket,

Bukovenszki Vivien

Sales Manager

Visit Vivi's Hungary

 

Visit Vivi's

Igyál hajókázás közben

6460Ft

Felszálláskor fogadjon el tőlünk egy üdvözlő italt, foglalja el helyét és készüljön fel arra az ámulatra, amiben hamarosan része lesz. Budapest egy ezerarcú város és a nappali hajótúránk megadja Önnek a lehetőséget, hogy a legjobb szemszögből csodálhassa meg teljes pompájában. Fogadja be az Országház lenyűgöző látványát, fedezze fel a házak mögött megbúvó Szent István Bazilikát és Központi Vásárcsarnokot a pesti oldalon, de vessen egy pillantást a budai oldalra is, hiszen ott találhatja majd Budai Várat, a Halászbástyát és a Gellért Fürdőt, ahogy lassan elringatóznak mellettük.

Az üdvözlő ital mellett vendégünk még egy pohár hűsítő frissítőre, amelyet széles kínálatunkból választhat, mely különféle üdítőinken kívül bort és sört is tartalmaz. Hogy zavartalanul élvezhesse a kilátást, látogassa meg a hajó panoráma teraszát és élvezze, ahogy nap kényezteti a bőrét és vegyen egy mély frissítő levegőt.
Ahogy elhaladnak Budapest lenyűgöző hídjai alatt, csak úgy mint a Szabadság híd, az Erzsébet híd és a bámulatos 250 éve Széchenyi Lánchíd alatt, megértik, hogy miért mondják: Még nem látta Budapestet, ha még nem fedezte fel azt a Dunáról.
Bontsunk vitorlát közösen és csodáljuk meg Budapestet egy lenyűgöző perspektívából.